Werkboek
 
WERKBOEK
 
DIGITALE SCANS
 
OEFENINGEN

Kwaliteit en Impactscan 2020
Print pagina

KIS 2020


Download hier de flyer KIS 2020.


WERKBOEK
Het online werkboek KIS 2020 helpt u bij het begrijpen en interpreteren van uw scanresultaten en geeft uitleg, tips en verdieping bij de oefeningen. Het werkboek bestaat uit vier delen:

Toelichting onderdelen KIS 2020
Uitleg over de inhoud en samenhang tussen de drie delen van de KIS 2020. 

Deel 1: internationalisering in beeld
Uitleg over doel en gebruik van de inventarisatiescan en de interpretatie van uw scanresultaten. 

Deel 2: Samen invulling geven aan internationalisering
Oefeningen en een tweetal scans om op interactieve wijze betekenis en invulling te geven aan internationalisering op instellingsniveau én binnen opleidingsteams.

Deel 3: Internationalisering als katalysator voor innovatie
Een benadering van internationalisering als katalysator van innovatie op het gebied van leren. Dit deel bevindt zich momenteel nog in de ontwikkelfase.


OEFENINGEN
De oefeningen zijn bedoeld om een beeld te krijgen hoe internationalisering op instellingsniveau er voor staat. De oefeningen helpen u om stapsgewijs internationaliseringsbeleid te ontwikkelen. en om internationalisering vorm te geven in opleidingsverband.


DIGITALE SCANS
De digitale scans zijn bedoeld om het gesprek over internationalisering op gang te brengen. Via de website heeft u  toegang tot de inventarisatiescan, de contextscan en de docentenscan. Het Nationaal Agentschap heeft geen toegang tot de ingevulde scans of rapportages. U kunt de KIS 2020 dus anoniem en belangeloos gebruiken.

ZOEKEN

ZOEKEN
"If you think you're too small to have an impact, try going to bed with a mosquito in the room"